𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡𝗔𝗡 𝗧𝗜𝗡𝗚𝗚𝗜 𝗔𝗡𝗧𝗜𝗢𝗞𝗦𝗜𝗗𝗔𝗡 𝗞𝗨𝗥𝗔𝗡𝗚𝗞𝗔𝗡 𝗥𝗜𝗦𝗜𝗞𝗢 𝗞𝗔𝗡𝗦𝗘𝗥


Pengambilan sumber antioksidan membantu mengurangkan risiko kanser.

Antioksidan membantu melindungi sel-sel tubuh daripada kerosakan yang disebabkan oleh molekul yang dikenali sebagai radikal bebas yang merosakkan sel-sel dan menyumbang kepada pembentukan sel kanser.

Oleh itu, tingkatkan pengambilan sumber antioksidan khususnya 3 sajian sayur dan 2 sajian buah setiap hari serta amalkan gaya hidup yang aktif dalam usaha mencapai kesihatan yang optimum untuk mencegah kanser dan pelbagai penyakit tidak berjangkit yang lain.

Kkm pun suruh ambil polifenol. Vivix & ResV ada polifenol. Power sbb concentrated dan dipatenkan.

𝗜𝗻𝗳𝗼 | 𝗣𝗲𝗿𝘁𝗮𝗻𝘆𝗮𝗮𝗻 | 𝗣𝗲𝗺𝗯𝗲𝗹𝗶𝗮𝗻 👇🏻

Klik --> https://shakleeselayang.wasap.my


𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 - https://aboutme.style/munashah

Comments